Google+

 

Google+

Google+, ook wel bekend als Google Plus/G+, is een sociaalnetwerksite. Het wordt geheel door Google beheerd inclusief alle technologieën behorende tot Google. Het is in 2011 gelanceerd en heeft sindsdien meer dan 500 miljoen gebruikers heeft. Natuurlijk is het ook naast website ook te gebruiken bij enkele mobiele applicaties; Android, IOS en Symbian- besturingssystemen.

Het is mogelijk om onderling met de gebruikers kringen aan te maken en vrienden toe te voegen om onderling elkaar berichten te kunnen sturen.

Wat veel niet zullen weten is dat videobellen en video’s bekijken op YouTube. Maar daarnaast is het op te merken dat drie van de tien gebruikers één bericht plaatsen geen tweede bericht plaatsen. De gebruiker is ook minder actief op de website, wat een minpunt is voor Google+. Hierdoor wordt Google+ gezien als een spookstad door verscheidene marketingblogs. Natuurlijk is het ook naast website ook te gebruiken bij enkele mobiele applicaties; Android, IOS en Symbian- besturingssystemen.

Bedrijven kunnen ook een profiel opstellen, waar ook andere bedrijven aan gekoppeld kunnen worden. Het is ook mogelijk om favoriete onderwerpen in een trendlist te plaatsen en deze te bekijken. (Wikipedia, 2016)

 

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s