Flickr

The home for all your photos!

Flickr is een website waar foto’s en video’s geplaatst kan worden en het bestaat sinds 2004, behorende tot Yahoo. In het begin kon er alleen foto’s gedeeld worden en vanaf 2008 kan er ook video’s geplaatst van 90 seconden. Het is ook mogelijk om de video’s en foto’s. Het uploaden kan via mobiele telefoon, e-mail en pc plaatsvinden en kent nu wereldwijd 32 miljoen gebruikers.

Het voordeel van Flickr is het ook als opslagplaats gebruikt kan worden. Ieder gebruiker wordt een terabyte opslagruimte aangeboden. Sinds 2013 wordt er geen ongelimiteerde dataopslag opgeheven. Er zijn 2 accounts, gratis en betaalde accounts. Er wordt alleen bij de gratis accounts reclame getoond.

Bedrijven kunnen ook een Flickr account aanmaken voor hun eigen doelgroep, om de aantrekkelijke foto’s en video’s te delen. Het is niet alleen voor de eigen netwerk beschikbaar, maar zo kan er ook een groter groep bereikt worden. Verschillende organisaties en concurrenten delen foto’s en video’s, zodat er interessante gegevens verzameld kan worden.

Bronnen:
https://nl.wikipedia.org/wiki/Flickr
https://steefbrant.wordpress.com/2014/03/27/zakelijk-gebruik-flickr/
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s